Crazy Greek Productions!Σχετικά με την C.G.P.

          Η Crazy Greek Productions (C.G.P) είναι μια παγκόσμια οργάνωση (ομάδα παραγωγής ταινιών/βίντεοκλιπ) που φτιάχνει κωμωδίες τρόμου χαμηλού κόστους.

Ιδρύθηκε από τον director/founder, που είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τον συντονισμό και την λειτουργία της.

          Η C.G.P έχει συνεργαστεί με ταλαντούχους-ες ηθοποιούς, καλιτέχνες και μουσικούς από την Ελλάδα, την Όλλανδια, Φινλανδία, Αγγλία/Αυστραλία, Η.Π.Α. και συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε την ομάδα μας μέρα με τη μέρα!


Σχετικά με τον ιδρυτή/director.


          Ο "director", το πολυσυζητημένο enfant terrible του ανεξάρτητου κινηματογράφου, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην όμορφη Θεσσαλονίκη.

Όντας αυτοδίδακτος, εργάστηκε ως μοντέρ από μικρή ηλικία για μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς και αργότερα διαθέτοντας τα μέσα και την τεχνοτροπία ξεκίνησε να συμμετέχει σε παραγωγές video-clip πίσω και μπροστά από τις κάμερες. Η συνεργασία του με τους Firewind για το video του «I Am The Anger”, στο ρόλο του αινιγματικού τραγουδιστή, άνοιξε διάπλατα τις πόρτες για τους καλλιτεχνικούς κύκλους της συμπρωτεύουσας.

          To 2005 εγκαινιάζει τη συνεργασία του με το Φίλιππο Χαλάτση της Macabrofilms. Οι τεχνικές του γνώσεις σε συνδυασμό με την σπάνια ικανότητά του να λύνει προβλήματα «επι τόπου» και να ξεπερνά με ιδιαίτερα ευρηματικούς τρόπους κάθε λογής οικονομικούς ή χρονικούς περιορισμούς, γρήγορα γίνονται σήμα κατατεθέν της Macabrofilms, επιτρέποντάς της να ολοκληρώσει έξι ταινίες μεγάλου μήκους και τρία video clip σε μόλις δυο χρόνια. H δουλειά του στο underground cult διαμάντι “Brutal”, έθεσε νέα στάνταρ για τις ανεξάρτητες παραγωγές και αγαπήθηκε από κοινό και κριτικούς όσο ελάχιστα φιλμ του είδους.

Μένοντας πιστός στις underground ρίζες του, ο "director" συνέχισε να δημιουργεί videos για συγκροτήματα. Συνδυάζοντας μια μοναδικά διεστραμμένη αισθητική με το συμπαγές καλλιτεχνικό του όραμα, γρήγορα έγινε περιζήτητος στους heavy/grindcore κύκλους. H δουλειά του επάνω στο “Hollow Shell Empty Vessel, Faithful As Shadow” των HomoIratus το 2006, παραμένει μια από τις αγαπημένες των οπαδών της μπάντας και εμβληματική των ικανοτήτων του ως παραγωγός.

Το 2007 ήταν η χρονιά που έμελλε να καθιερωθεί στις mainstream συνειδήσεις. To «Greek Psycho Cannibal” άνοιξε πολύ δυναμικά, συγκεντρώνοντας διθυραμβικές κριτικές και ενώνοντας τους απανταχού horror fans κάτω από τη σημαία του. Η ιδιότυπη μίξη χιούμορ και ακραίας βίας, φόρος τιμής στις ένδοξες ημέρες της Troma Films, λατρεύτηκε από το κοινό και καταξίωσε το GPC ως μια από τις σημαντικότερες indie horror δημιουργίες των τελευταίων ετών.

          Ακολουθώντας την μεγάλη επιτυχία του GPC και έχοντας ήδη μετακομίσει στο εξωτερικό για να εργαστεί, ιδρύει την “Crazy Greek Productions”. Φιλμάροντας ασταμάτητα, ολοκληρώνει πέντε μεγάλου μήκους ταινίες καθώς και το περιζήτητο «Ο Εξωστρακισμένος», μια μικρού μήκους υπαρξιακή σπουδή, που τιμήθηκε δεόντως από το εκλεκτικό κοινό του.

          Το 2010 ήταν κομβική χρονιά για την Crazy Greek Productions, με μια εξαιρετική πρεμιέρα του “Conspiracy Of Blood” στην Αθήνα και τα επερχόμενα “O Αγαθόνικος (Nick The Geek)” και “Χαμένοι Από Χέρι (The Losing Hand) να έχουν ξεσηκώσει τόσο τους παλιούς οπαδούς όσο και τη νέα γενιά horror fans.

          Το μεγάλο του χαρτί έπαιξε όμως το 2011 με την πετυχημένη ιντερνετική σειρά τρόμου "Το Ψυχάκι" που ξεσήκωσε αντιδράσεις από το ακραίο κωμικό και σεξουαλικό περιεχόμενο της, την οποία ακολούθησε η ομώνυμη ταινία μεγάλου μήκους που έκανε πρεμιέρα στο "2nd Festival Mundial de Cine Extremo" του Μεξικού στις αρχές του 2013.

TOP

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stay tuned for more...